Cavourova smažená vajíčka

35 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
13 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata rozpůlíme, zbavíme jadérek a nakrájíme na kostky.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej, přisypeme rajčata a minutu restujeme. Smažená rajčata rozdělíme na talíře doprostřed, kolem rozložíme vařenou rýži a navrch položíme vždy jedno smažené vejce, které jsme usmažili na pánvi po rajčatech. Osolíme a opepříme až na talíři.
  • 3
    Rajčatovou omáčku přivedeme k varu, přilijeme hovězí vývar a vaříme asi 10 minut, dokud se tekutina částečně neodpaří a omáčka nebude mít středně hustou konzistenci.
  • 4
    Touto omáčkou přelijeme pokrm na talířích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.