Cechovní špíz

50 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
570 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
43 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
68 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí játra nakrájíme na malé kusy, opepříme a každý kousek položíme na tenký plátek slaniny. Přiložíme lístky šalvěje a játra pevně zabalíme do slaniny. Slaninové balíčky napícháme na špízové jehly a zprudka opečeme na pánvi na másle ze všech stran. Vložíme do zapékací misky nebo pekáče i s výpekem, osolíme a necháme v mírně vyhřáté troubě 15 minut dojít, za občasného přelévání šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.