Cejn na zelenině
55 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 4lžíceMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžícePetržel - nať
- 800gramůCejn velký
- 1kusKedlubna
- 8kusůŘedkvička
- 1kusMrkev kořen
- 0,5kusCeler bulvový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
25 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1V 1/2 l vody osolené 2 lžícemi vody vaříme porce ryby asi 5 minut.
- 24 pláty alobalu potřeme máslem, vložíme na ně po jedné porci cejna, opepříme, přidáme lžíci másla, zeleninu nakrájenou na kousky, kolečka cibule a vše zakapeme citronovou šťávou a posypeme nasekanou petrželkou.
- 3Alobal dobře zabalíme do tvaru balíčků, vložíme do kastrolu naplněného ze 2/3 vařící vodou a vaříme na mírném ohni 15-20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.