Cejn na zelenině

55 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
25 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V 1/2 l vody osolené 2 lžícemi vody vaříme porce ryby asi 5 minut.
  • 2
    4 pláty alobalu potřeme máslem, vložíme na ně po jedné porci cejna, opepříme, přidáme lžíci másla, zeleninu nakrájenou na kousky, kolečka cibule a vše zakapeme citronovou šťávou a posypeme nasekanou petrželkou.
  • 3
    Alobal dobře zabalíme do tvaru balíčků, vložíme do kastrolu naplněného ze 2/3 vařící vodou a vaříme na mírném ohni 15-20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.