Čekanka se slaninou
20 min.
Ingredience
- 400gramůČekanka
- 100gramůSlanina vepřová
- 15mililitrůOlej olivový
- 30mililitrůBalsamico ocet
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
171 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
15 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Čekanku rozebereme na jednotlivé listy, omyjeme a natrháme na hrubší kusy. Slaninu pokrájíme na drobné kostičky.
- 2Olej rozpálíme a osmahneme na něm dozlatova pokrájenou slaninu. Kousky čekanky upravíme na talíře, přelijeme olejem se slaninou, octem, osolíme, opepříme a ihned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.