Čekankové fagottini s ančovičkami

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
697 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
47 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
4 g
Cukr
910 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čekanku uvaříme a nakrájíme nadrobno. Smícháme ji se sýrem, muškátovým oříškem, olejem, solí a pepřem a necháme ji vychladnout. Zaděláme těsto a necháme ho 30 minut odpočinout. Z těsta vyválíme slabý plát a vykrájíme kolečka. Do středu každého kolečka dáme 1 lžičku čekankové náplně; okraje ohneme k sobě a prsty přimáčkneme, tak utvoříme fagottini; necháme je stranou. Nakrájenou šalotku podusíme na pánvi s olejem a feferonkou, přidáme maso z ryby nakrájené na kostičky a podlijeme vínem.
  • 2
    Osolíme, opepříme a přidáme nadrobno nasekanou petrželku. Fagottini vaříme 3-4 minuty a ochutíme je omáčkou, ke které jsme přidali trošku a pepř. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.