Čekankové puky se sázenými vejci

35 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
28 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čekankové puky očistíme a spodní stonek seřízneme.
  • 2
    Čekanku nakrájíme na kolečka a vsypeme do kastrolu na rozehřáté máslo. Osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou a posypeme cukrem. Pod pokličkou dusíme asi 5 minut.
  • 3
    Pokličku odstraníme, čekanku rozdělíme na kopečky a na každý rozklepneme vejce. Kastrol vložíme do vyhřáté trouby a vejce necháme srazit.
  • 4
    Při podávání posypeme pokrm nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.