Čekankový salát s hovězími kostkami

21 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
550 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
33 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí plátky naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji opečeme 6 minut z obou stran za častého otáčení. Dáme do mísy, zakapeme olejem a zakryjeme alobalem, necháme vychladnout.
  • 2
    Zatím do mísy rozebereme čekanku, přidáme bylinky a na zálivku smícháme hořčici, olej, sojovou omáčku, vinný ocet, pepř a sůl. Studené hovězí maso nakrájíme na kostičky, přidáme k čekance a bylinkám, zalijeme zálivkou a promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.