Čekankový salát s uzeným pstruhem

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
335 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
15 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
7 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Grapefruity oloupeme a dužinu nakrájíme na plátky. Vybereme pecičky a šťávu zachytíme.
  • 2
    Čekanku rozebereme na listy, omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kousky.
  • 3
    Plátky uzeného pstruha nakrájíme na velikost sousta, oříšky nahrubo nasekáme a omytou pažitku nadrobno nakrájíme.
  • 4
    Z oleje, octa, grepové šťávy, soli, pepře a cukru umícháme zálivku. Přidáme do ní nasekanou pažitku.
  • 5
    Salátové přísady upravíme na talíře, posypeme oříšky a přelijeme zálivkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.