Celer dušený na slanině
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2kusyCeler bulvový
- 50gramůSlanina vepřová
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžícePetržel - nať
- 2lžíceVývar z hovězích kostí
- 1šálekVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
101 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Celer oloupeme a nakrájíme na nudle široké asi 1cm. Vložíme je na předem rozpálenou slaninu a osmaženou cibuli. Osolíme, opepříme, podlijeme trochou vody a dusíme asi 20 minut.
- 2Před podáváním vmícháme trochu šťávy z pečeně (nebo vývar) a pokrm posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.