Celer smažený v pivním trojobalu

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
10 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer oškrábeme, omyjeme studenou vodou a nakrájíme ho na tenké plátky, které pokapeme citronovou šťávou, opepříme, osolíme a necháme 30 minut odležet.
  • 2
    Vždy dva plátky celeru pak spojíme kečupem k sobě a postupně je obalíme v mouce, vejcích rozšlehaných s pivem a ve strouhance.
  • 3
    V pánvi rozpálíme olej, obalené plátky celeru v něm osmažíme z obou stran dozlatova a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.