Celerová omeleta
30 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 500gramůBrambory
- 300gramůCeler bulvový
- 100gramůMouka polohrubá
- 250mililitrůMléko polotučné
- 2stroužkyČesnek
- 1lžičkaSůl
- 50mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
20 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Oloupané brambory a očištěný celer nastrouháme najemno do mísy. Vejce rozšleháme s mlékem, solí a moukou. Přidáme do mísy k zelenině, promícháme, osolíme a ochutíme prolisovaným česnekem. Těsto postupně rozetřeme lžící na olejem vymazanou pánev a omelety pečeme po obou stranách dorůžova. Můžeme podávat se salátem z čerstvé zeleniny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.