Celerové karbanátky
40 min.
Ingredience
- 400gramůMaso mleté - mix
- 150gramůCeler bulvový
- 1špetkaSůl
- 3lžíceStrouhanka
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1kusVejce slepičí
- 200mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
759 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
76 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
881 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Vejce a mleté maso dáme do mísy.
- 2Oloupeme a nastrouháme celer, přidáme ho k masu, ochutíme pepřem, červenou paprikou a osolíme. Vše dobře promícháme.
- 3Ze směsi tvoříme karbanátky, které obalíme ve strouhance. Smažíme je v rozpáleném oleji dozlatova.
- 4Karbanátky vyusušíme ubrouskem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.