Celerové placičky s vločkami

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
528 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
43 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ovesné vločky uvaříme v osolené vodě na hustou kaši. Nahrubo nastrouhaný celer podlijeme a dusíme do vysmahnutí šťávy.
  • 2
    Prochladlé vločky smícháme s celerem, přidáme žloutky, nasekanou petržel a sůl. Vše dobře promícháme. Pokud je hmota řídká, přidáme trochu strouhanky.
  • 3
    Z hmoty tvarujeme malé placičky, obalíme je v rozšlehaných bílcích, ve strouhance a usmažíme je na oleji. Usmažené placičky pokládáme na papírový ubrousek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.