Celerové pyré s uzeným masem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1281 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
125 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory a celer oloupeme, nakrájíme na kostky. Uvaříme odděleně v osolené vodě doměkka, potom prolisujeme.
  • 2
    Ohřejeme mléko a máslo a vmícháme do pyré. Podle chuti osolíme a okořeníme muškátem.
  • 3
    Uzené maso nakrájíme na plátky a ohřejeme. Upravíme na talíře s celerovým pyré a pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.