Celerové řízky s mletým masem

30 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
732 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
54 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celerovou bulvu očistíme, nakrájíme na silnější plátky, vložíme do slané vroucí vody a povaříme 3 minuty. Scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Mleté maso osolíme, opepříme a celerové plátky masem obalíme. Nyní rozkvedláme vejce s trochou mléka, řízky obalíme v mouce, namočíme ve vejcích a nakonec obalíme ve strouhance. Smažíme v rozpáleném oleji po obou stranách dozlatova.
  • 3
    Podáváme s bramborovou kaší nebo salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.