Celerovo-mrkvové závitky s jogurtovým dipem, křehký chléb

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
70 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
3 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Řapíkatý celer nakrájíme na hranolky dlouhé asi 10cm a silné 0,5cm. Očištěnou mrkev nastrouháme na delší tenké plátky.
  • 2
    Svazek celerových nudliček zabalíme vždy do plátku mrkve. Balíčky pokapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a zalijeme jablečným octem.
  • 3
    Podáváme s dipem připraveným smícháním jogurtu, citronové šťávy, soli a pepře.
  • 4
    Přílohou je křehký pohankový chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.