Celerovo-mrkvový salát s ovocem

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
514 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
25 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
12 g
Cukr
40 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme vymačkanou šťávu z 1 citronu s mandlovou pastou dohladka. Přidáme jogurt a zálivku dochutíme solí a pepřem a vše promícháme.
  • 2
    Očištěnou, oloupanou mrkev nastrouháme, jablka a celer také. Zalijeme zálivkou a promícháme. Vše posypeme hrozinkami, nasucho opraženými, nahrubo nakrájenými mandlemi a strouhanou citronovou kůrou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.