Celerový salát s jogurtem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
79 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
4 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zálivka: smícháme jogurt, majonézu, kapary, dijonskou hořčici a podle chuti sůl a pepř.
  • 2
    Očištěný celer nakrájíme na tenké nudličky a dáme do mísy se studenou vodou. Přidáme citronovou šťávu a zamícháme.
  • 3
    Celer scedíme a vsypeme do salátové mísy. Zalijeme zálivkou a promícháme.
  • 4
    Nakonec salát ozdobíme okurkami, nasekanou petrželkou a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.