Celerový salát s Nivou
50 min.
Ingredience
- 1kusCeler bulvový
- 200gramůJogurt bílý
- 120gramůSýr Niva (Rokfór)
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžícePetržel - nať
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
153 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
2 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Oloupaný celer uvaříme v mírně osolené vodě doměkka. Po vychladnutí celer nakrájíme na nudličky, vsypeme do mísy a opepříme. Zalijeme jogurtem rozmíchaným s nastrouhaným sýrem. Salát podáváme vychlazený, posypaný nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.