Celozrnná kolínka se špenátem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
653 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
23 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
18 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jarní cibulku nakrájíme a spolu s prolisovaným česnekem zpěníme na slunečnicovém oleji. Červenou papriku nakrájíme na tenké proužky a přidáme ji k cibulce s česnekem. Nakonec přimícháme pokrájené špenátové listy. Listy špenátu dobře přebereme. Povadlé nepoužíváme.
  • 2
    Podlijeme trochou vody a dusíme do měkka. Okořeníme saturejkou a estragonem. Trochu posolíme a zakapeme sójovou omáčkou.
  • 3
    Kolínka uvaříme ve slané vodě se lžičkou oleje. Budou vláčnější. Vaříme 10 minut, scedíme a necháme okapat.
  • 4
    Zeleninu promícháme s těstovinami a na talíři ozdobíme sekanými ořechy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.