Celozrnné rigatoni se sýrem pecorino

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
596 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
27 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
3 g
Cukr
80 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rigatoni a brambory nakrájené na kostičky uvaříme v dostatečném množství osolené vody.
  • 2
    Sýrovou omáčku uvaříme tak,že do pánve se silným dnem dáme pecorino,mléko,máslo a vaříme dokud se sýr nerozpustí.Podle chuti osolíme a opepříme čerstvě mletým černým pepřem.
  • 3
    Těstoviny a brambory scedíme a přelijeme sýrovou omáčkou.Posypeme strouhaným parmezánem,dobře promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.