Černé gramigna se slávkami a mořskými lanýži

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
28 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mořské lanýže omyjeme a společně se slávkami namočíme do vody s hrubou solí.
  • 2
    Česnek nadrobno nasekekáme společně s petrželkou a feferonkou.
  • 3
    Na pánvi s olejem osmahneme česnek s petrželkou a feferonkou, přidáme cibulku a mořské plody, přikryjeme pokličkou a vaříme, dokud se mušle neotevřou.
  • 4
    Rajčata rozkrojíme na polovinu, odstraníme semínka a nakrájíme na kostičky. Z pánve sundáme pokličku, přidáme rajčata, osolíme a vše udržujeme teplé.
  • 5
    Gramigna uvaříme v osolené vodě „al dente", scedíme, přidáme na pánev a ještě dovaříme, aby omáčka zhoustla. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.