Černé rizoto
60 min.
Ingredience
- 400gramůRýže loupaná
- 400gramůKuřecí prsa
- 50mililitrůOlej rostlinný
- 1lžíceOmáčka sójová
- 200gramůZeleninová směs jarní - mražená
- 850mililitrůVoda pitná
- 1lžičkaSolamyl
- 1lžičkaKoření grilovací
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusSalát ledový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
629 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
16 g
Sacharidy
88 g
Vláknina
6 g
Cukr
390 mg
Postup přípravy
- 1Propláchnutou rýži uvaříme doměkka a necháme stranou.
- 2Omytá kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, osolíme a okořeníme grilovacím kořením a pepřem. Smícháme je se solamylem a zprudka orestujeme na pánvi na oleji. Přilijeme lžíci vody a sójovou omáčku a provaříme.
- 3V jiné nádobě mezitím podusíme se špetkou soli mraženou zeleninu doměkka.
- 4K masu přimícháme vařenou rýži, podušenou zeleninu, promícháme a podáváme na listech ledového salátu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.