Černé rizoto

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
629 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
16 g
Sacharidy
88 g
Vláknina
6 g
Cukr
390 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnutou rýži uvaříme doměkka a necháme stranou.
  • 2
    Omytá kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, osolíme a okořeníme grilovacím kořením a pepřem. Smícháme je se solamylem a zprudka orestujeme na pánvi na oleji. Přilijeme lžíci vody a sójovou omáčku a provaříme.
  • 3
    V jiné nádobě mezitím podusíme se špetkou soli mraženou zeleninu doměkka.
  • 4
    K masu přimícháme vařenou rýži, podušenou zeleninu, promícháme a podáváme na listech ledového salátu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.