Černé těstoviny s mrkví a hřebenatkami

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
603 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
20 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme hřebenatky, bílé maso nakrájíme na poloviny. Na rozehřátém oleji osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli, mrkev a česnek. Mezitím v osolené vodě uvaříme těstoviny. Do pánve vložíme nakrájené hřebenatky, víno, anýzovku, kopr a minutu povaříme. Poté zeleninu i hřebenatky vyndáme na talíř a udržujeme v teple. Vývar svaříme na polovinu a vmícháme do něj smetanu. Zeleninu i hřebenatky vrátíme do omáčky, dle chuti osolíme a opepříme, 2 minuty prohřejeme. Scedíme těstoviny a smícháme s omáčkou. Můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.