Černý kořen s máslem a strouhankou
40 min.
Ingredience
- 1litrVoda pitná
- 1špetkaSůl
- 1špetkaCukr krupice
- 80gramůMáslo čerstvé
- 50gramůStrouhanka
- 10gramůPetržel - nať
- 1kilogramČerný kořen
- 1litrMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
22 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
9 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Černé kořeny omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kousky asi 5cm dlouhé.
- 2Vaříme je v mírně oslazené a osolené vodě a mléce (půl na půl).
- 3Černý kořen podáváme stejně jako chřest s máslem a strouhankou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.