Černý kořen s vejci
35 min.
Ingredience
- 500gramůČerný kořen
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceOlej rostlinný
- 2kusyVejce slepičí
- 1stroužekČesnek
- 1lžícePažitka
- 1lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
176 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
6 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
330 mg
Postup přípravy
- 1Očištěný černý kořen uvaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme a nakrájíme na kousky.
- 2Potom kousky krátce opečeme na pánvi na oleji, zalijeme rozšlehanými vejci a přidáme česnek utřený se solí. Zamícháme a vejce necháme ztuhnout. Pokapeme citronovou šťávou, posypeme nakrájenou pažitkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.