Čertova pomazánka
20 min.
Ingredience
- 1kusMakrela uzená
- 50gramůMajonéza
- 2kusyVejce slepičí
- 1kusOkurky nakládané
- 1kusPaprika sterilovaná
- 0,5kusCibule
- 1lžičkaHořčice
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
457 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
33 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Uzenou makrelu vykostíme a zbavíme kůže. Maso umeleme spolu s vejci vařenými natvrdo, s oloupanou cibulí a okapanou nakládanou paprikou.
- 2Vše v míse spojíme majonézou, přimícháme nadrobno nakrájenou okurku, lžičku hořčice a citronovou šťávu. Promícháme, opepříme a jen mírně osolíme (makrela je slaná).
- 3Před podáváním necháme pomazánku v chladu proležet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.