Červená řepa na polský způsob
60 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 2kilogramyČervená řepa
- 4lžíceStrouhanka
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 2lžícePetržel - nať
- 5kusůVejce slepičí
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
17 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
11 g
Cukr
28 g
Postup přípravy
- 1Červenou řepu oloupeme a uvaříme v osolené vodě. Necháme ji okapat, nakrájíme na plátky a naskládáme na nahřátý talíř.
- 2Na polovině dávky másla osmažíme strouhanku.
- 3Červenou řepu posypeme nasekanými vařenými vejci, nasekanou petrželkou a těsně před podáváním přelijeme pokrm máslem se strouhankou.
- 4Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.