Červená řepa s lososem

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
319 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
27 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu umyjeme, vložíme do hrnce s osolenou a octovou vodou, kde povaříme asi 30 minut doměkka. Měkkou řepu vyndáme z hrnce, necháme vychladnout a nakrájíme na tenká kolečka silná 2 cm.
  • 2
    Lososové filety nakrájíme na 6 porci, každou porci položíme na dostatečně velký kus alobalu kůži dolů. Filety zakapeme olejem, položíme na ně dvě plátky řepy, které posypeme kmínem a zakapeme vymačkanou citrónovou šťávou. Potom dáme lžičku nastrouhaného křenu, suroviny v alobalu posypeme pepřem a zabalíme do balíčku. Naskládáme je na plech, který vložíme do předehřáté trouby a pečeme 15 - 20 minut.
  • 3
    Plech vytáhneme z trouby, balíčky rozdělíme na jednotlivé talíře a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.