Červená řepa s medem a ořechy

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
293 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
17 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
5 g
Cukr
27 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu omyjeme, vcelku vložíme do hrnce, zalijeme vodou a vaříme asi půl hodiny do měkka, záleží na velikosti řepy. Necháme vychladnout, oloupeme, nakrájíme na tenké plátky a vyskládáme na servírovací talíř do vějířku. V misce smícháme olej, ocet, med, sůl, touto zálivkou řepu přelijeme.
  • 2
    Nakonec opepříme, posypeme drcenými ořechy a podáváme jako studený předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.