Červená řepa s medem a ořechy
45 min.
Ingredience
- 600gramůČervená řepa
- 80gramůMed včelí
- 30mililitrůOcet jablečný
- 50mililitrůOřechový olej
- 8gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 40gramůOřechy Kešu
- 800mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
293 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
17 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
5 g
Cukr
27 g
Postup přípravy
- 1Červenou řepu omyjeme, vcelku vložíme do hrnce, zalijeme vodou a vaříme asi půl hodiny do měkka, záleží na velikosti řepy. Necháme vychladnout, oloupeme, nakrájíme na tenké plátky a vyskládáme na servírovací talíř do vějířku. V misce smícháme olej, ocet, med, sůl, touto zálivkou řepu přelijeme.
- 2Nakonec opepříme, posypeme drcenými ořechy a podáváme jako studený předkrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.