Červená řepa v marinádě
15 min.
Ingredience
- 250gramůČervená řepa
- 40mililitrůOmáčka sójová
- 25mililitrůOcet vinný
- 40gramůCukr moučkový
- 15mililitrůOlej slunečnicový
- 30mililitrůOlej sezamový
- 1špetkaSůl
- 1gramPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
23 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
4 g
Cukr
28 g
Postup přípravy
- 1Červenou řepu oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme na tenké plátky. V misce smícháme cukr s octem, přidáme sojovou omáčku, oba oleje, sůl, důkladně rozmícháme, přiložíme plátky řepy, promícháme a necháme marinovat nejméně půl hodiny.
- 2Řepu i s marinádou rozdělíme na talířky, opepříme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.