Červené fazole v olivovém oleji
45 min.
Ingredience
- 120gramůCibule
- 100mililitrůOlej olivový
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaCukr krupice
- 50mililitrůCitronová šťáva
- 6gramůPetržel - nať
- 60gramůMrkev kořen
- 10stroužkůČesnek
- 60mililitrůProtlak rajčatový
- 500mililitrůVoda pitná
- 300gramůFazole červené sterilované
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
25 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Cibuli na drobno pokrájíme, necháme osmažit na olivovém oleji, přidáme pokrájenou mrkev, oloupané stroužky česneku a protlak. Osolíme, ocukrujeme a podlijeme vodou, krátce povaříme.
- 2K připravené omáčce vmícháme červené fazole, necháme ještě chvíli povařit.
- 3Podáváme vychlazené, posypané sekanou petrželkou a zdobené plátky citrónu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.