Červené fazole v olivovém oleji

45 min.
Turecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
25 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli na drobno pokrájíme, necháme osmažit na olivovém oleji, přidáme pokrájenou mrkev, oloupané stroužky česneku a protlak. Osolíme, ocukrujeme a podlijeme vodou, krátce povaříme.
  • 2
    K připravené omáčce vmícháme červené fazole, necháme ještě chvíli povařit.
  • 3
    Podáváme vychlazené, posypané sekanou petrželkou a zdobené plátky citrónu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.