Červené zelí marinované

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
120 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí nakrouháme nebo nakrájíme na nudličky, vložíme do mísy, zalijeme hodně slanou vlažnou vodou a necháme máčet.
  • 2
    Mezitím si smícháme červené víno s octem, prolisujeme česnek a připravíme si koření. Zelí scedíme, necháme trochu okapat, vložíme do kameninového hrnce, zalijeme vínem s octem, přidáme pár kuliček pepře, bobkový list a česnek. Dáme do lednice a necháme několik hodin marinovat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.