Červený boršč
45 min.
Ingredience
- 300gramůČervená řepa
- 8gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 5gramůOregano sušené
- 1,5litryHovězí vývar základní
- 50mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
130 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
8 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Červenou řepu oloupeme a najemno nastrouháme. V hrnci rozpálíme olej a řepu osmažíme asi 4 minuty, občas promícháme. Zalijeme horkým hovězím vývarem, osolíme, opepříme, přidáme dobromysl a 25 minut povaříme na mírném ohni, občas zamícháme. Podáváme horké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.