Červený snapper nadívaný krabem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
34 kcal
Bílkoviny
5 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
254 mg
Cukr
277 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby opláchneme,osušíme, osolíme, opepříme zevnitř i zvenčí a položíme na mísu. Přes ně přelijeme sherry, necháme stát.
  • 2
    Rozpůlíme chilli papričku, zbavíme ji semínek, nasekáme. Vložíme do misky, oloupeme a nasekáme česnek a jarní cibulku, přidáme k chilli s nastrouhanou limetkovou kůrou a šťávou a s rozebraným krabím masem. Osolíme, opepříme, promícháme.
  • 3
    Lžící naplníme břišní dutinu každé ryby.
  • 4
    Přivedeme k varu vodu ve velkém hrnci, ryby poskládáme do pařáku, vyloženého pergamenovým papírem. Hrnec přikryjeme pokličkou, vaříme v páře 10 minut, poté ryby obrátíme a vaříme v páře dalších 10 minut. Poté je necháme okapat a položíme na talíře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.