Česnečka s chlebem
20 min.
Ingredience
- 0,6litrVývar z hovězích kostí
- 200gramůChléb konzumní
- 4stroužkyČesnek
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůSýr Eidam cihla 30%
- 2špetkySůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
24 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
125 mg
Cukr
273 mg
Postup přípravy
- 1Vývar vlijeme do hrnce, přivedeme do varu, přidáme prolisovaný česnek, rozkvedlané vejce, osolíme, opepříme a chvilku povaříme.
- 2Na pánvi rozehřejeme sádlo a osmahneme na kostky nakrájený chléb.
- 3Těsně před podáváním do každého talíře dáme opečený chleba a nastrouhaný sýr.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.