Česnek v nálevu octu a cukru
37 min.
Ingredience
- 40mililitrůOcet vinný
- 40mililitrůOcet kvasný lihový
- 3lžíceCukr krupice
- 3lžíceCukr třtinový
- 1špetkaSůl
- 5kusůČesnek
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
211 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
263 mg
Cukr
47 g
Postup přípravy
- 1Sloupneme dvě vnější slupky česneku a každý čtyřikrát nebo pětkrát nařízneme. V hrnci smícháme octy, cukry, sůl a poté co se ve varu rozpustí cukr, přidáme česnek. Musí být ovšem celý ponořený. Směs vaříme dvacet pět až třicet minut do změknutí. Po vaření ukládáme česnek do dózy, přikrytou potravinářskou folií, česnek musí opět zůstat pod hladinou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.