Česneková olejová

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1116 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
112 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
447 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme na tvrdo, vyjmeme žloutky prolisujeme, osolíme a za stálého míchání do nich přikapáváme olej. Přidáme prolisovaný česnek, víno, citrónovou šťávu, pepř a cukr. Nakonec vmícháme nadrobno rozsekané bílky.
  • 2
    Podáváme s vařeným hovězím masem, pečenou drůbeží a vařeným rybám. Omáčku můžeme také kompletně rozmixovat v mixéru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.