Česneková omáčka na vařené maso

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
215 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
18 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
721 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V menším hrnci na 1 lžíci sádla osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme mouku a za stálého míchání přiléváme studený vývar, který osolíme a necháme vařit 20 minut.
  • 2
    Na pánvičce rozehřejeme 1 lžíci sádla a na něm podusíme prolisovaný česnek, nakrájenou feferonku a vylijeme do hrnce, ve kterém vaříme omáčku. Všechno společně povaříme 10 minut a zalijeme smetanou.
  • 3
    Uvařenou omáčku rozmixujeme, ale můžeme ji jen procedit a dochutíme pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.