Česneková omáčka s treskou

55 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
122 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
12 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
215 mg
Cukr
208 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu namočíme do studené vody na 24 hodin, vodu několikrát slijeme a vyměníme za novou. Česnek oloupeme a pokrájíme na menší kousky. Chilli papričku pokrájíme na nudličky.
  • 2
    Olej rozpálíme a necháme na něm dozlatova osmahnout pokrájený česnek a chilli papričku, které poté vyjmeme z pánve a na olej dáme kousky ryby. Tu na mírném plameni dusíme do změknutí. Hotovou rybu servírujeme přelitou omáčkou ze smažení, posypanou česnekem a paprikou. Dochutíme solí a pepřem dle potřeby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.