Česneková omáčka se smetanou

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
308 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
18 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
1 g
Cukr
250 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek prolisujeme a rozetřeme se solí na pastu.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme sádlo, přisypeme mouku a usmažíme světlejší jíšku. Přilijeme vlažný vývar, metlou dobře rozmícháme, opepříme, přidáme česnekovou pastu, povaříme aspoň 10 minut, přimícháme smetanu, dochutíme solí, pepřem, ještě krátce povaříme a odstavíme.
  • 3
    Česnekovou omáčku podáváme s bramborovými noky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.