Česneková omáčka z tofu a sójového jogurtu
10 min.
Ingredience
- 2stroužkyČesnek
- 120gramůSójový jogurt bílý
- 200gramůTofu hedvábné
- 2lžíceOlej olivový
- 1lžíceOcet vinný
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 1špetkaKmín drcený
- 1lžičkaCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceKopr čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
64 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
4 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
144 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Ve vhodné nádobě rozmixujeme tyčovým mixerem sójový jogurt, hedvábné tofu, olivový olej, vinný ocet, citronovou šťávu, nadrobno nakrájený česnek, kmín, cukr, sůl a pepř.
- 2Do vzniklé krémové omáčky nakonec vmícháme nasekaný kopr.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.