Česneková polévka s osmaženým chlebem nebo žemlí
25 min.
Ingredience
- 2litryVývar z hovězích kostí
- 300gramůChléb celozrnný pšeničný
- 13,3gramůSůl
- 0,6gramPepř černý mletý
- 46,6gramůČesnek
- 100gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
17 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Tmavý chléb nebo žemli nakrájíme na menší hranolky, kostičky nebo nudličky a na polovině sádla osmahneme.
- 2Česnek jemně utřeme se solí.
- 3Při podávání vložíme do talíře dávku třeného česneku, mletý pepř, zalijeme vařícím hovězím vývarem, přidáme 5g sádla a osmažený chléb nebo žemli.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.