Česneková zahuštěná omáčka

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
284 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
20 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme nadrobno cibuli a osmahneme s poloviční dávkou česneku na rozpáleném sádle, přidáme mouku a zhotovíme světlou jíšku.
  • 2
    Jíšku zalijeme vývarem, uvedeme do varu, přidáme pepř a necháme vařit asi 30 minut, občas zamícháme.
  • 3
    Do provařené omáčky dáme zbytek česneku utřeného se solí a krátce povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.