Česnekové brambory s rozmarýnem

50 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
212 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
10 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Neloupané malé, dobře oprané a omyté brambory vaříme asi 20 minut ve vodě tak silně osolené, že plavou na povrchu. Vodu z uvařených brambor slijeme.
  • 2
    Česnek a cibuli nasekáme nadrobno, přisypeme nadrobno nasekaný tymián a lístky rozmarýnu a opékáme dozlatova na rozehřátém oleji.
  • 3
    Připravenou směs nasypeme na brambory, dobře promícháme a případně dochutíme solí.
  • 4
    Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.