Česnekové tuňákové steaky

105 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
230 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
12 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na 180 stupňů Celsia předehřejeme troubu. Hlavičku česneku zabalíme do alobalu a necháme 45 minut v troubě.
  • 2
    Papriku omyjeme a dáme k česneku na 20 minut do trouby. Jednou ji otočíme.
  • 3
    Vařící vodou přelijeme rajčata, oloupeme, zbavíme jadérek a dužinu posekáme nadrobno. Chilli papričku zbavíme jader a nasekáme.
  • 4
    Z trouby vyndáme papriku, sloupneme ji a odstraníme semínka. Nakrájíme na kostičky, s rajčaty a chilli papričkou vložíme do misky.
  • 5
    Omyjeme koriandr, posekáme ho, přidáme k zelenině do misky, osolíme, opepříme a přidáme kmín.
  • 6
    Vyndáme z trouby česnek a necháme vychladnout. Do zeleninové směsi vytlačíme stroužky, promícháme a necháme přikryté v lednici uležet 60 minut.
  • 7
    Lehce osolíme a opepříme rybí steaky. V pánvi rozehřejeme margarín, dáme do něj rybu a dvě minuty opékáme z obou stran.
  • 8
    Podáváme se zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.