Česnekovo-máslový steak s Pico de Gallo

30 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
213 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
10 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Steaky necháme 30 minut před přípravou odležet v pokojové teplotě.
  • 2
    Mezitím si připravíme Pico de Gallo: Rajčata nakrájíme na plátky, odstraníme semínka a poté je nakrájíme na menší kousky. Cibuli a chilli papričku nakrájíme na jemno, koriandr nasekáme a smícháme s rajčaty. Osolíme a opepříme podle chuti. Dáme stranou.
  • 3
    Avokádo oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 4
    Steaky osolíme a opepříme podle chuti. Smažíme je 3 minuty z každé strany (záleží na tloušťce steaků).
  • 5
    Mezitím si ze změklého másla a utřeného česneku připravíme česnekové máslo.
  • 6
    Hned jak steaky vyjmeme z pánve, položíme je na talíř a rozdělíme na ně česnekové máslo.
  • 7
    Steaky podáváme s Pico de Gallo, avokádem a tortillami, které jsme mohli nahřát na pánvi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 19. 3. 2017
Česnekovo-máslový steak s Pico de Gallo
Výborný steak :)