Česnekovo-petrželkové máslo
6 min.
Ingredience
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
780 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
83 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
100 mg
Postup přípravy
- 1Do másla vmícháme petrželku a utřený česnek. Ochutíme solí, pepřem a vychladíme.
- 2Pro výraznější chuť můžeme přidat několik kapek koňaku. Ochucená másla můžeme připravit ve větším množství, utvoříme z nich válečky a zamrazíme je. Nebo z vychlazeného válečku můžeme nakrájet jednotlivé porce, zabalíme je zvlášť a pak zamrazíme. Toto máslo používáme nejčastěji se šneky, na rychlé prohřátí krevet na pánvi nebo na grilovaná masa.
- 4
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.