Čevabčiči se zeleninovým přelivem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
36 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso osolíme, opepříme a okořeníme mletou paprikou. Ze směsi tvarujeme mokrýma rukama malé válečky, obalíme je v mouce a na pánvi vymazané částí sádla opečeme po všech stranách.
  • 2
    Očištěnou mrkev nakrájíme na nudličky, oloupanou cibuli rozkrájíme na kolečka.
  • 3
    V pánvi po opékání masa rozehřejeme zbylé sádlo, přidáme pokrájenou zeleninu a krátce ji orestujeme. Hořčici smícháme s nasekaným česnekem a sterilovanými kapiemi a přidáme k zelenině.
  • 4
    Čevabčiči podáváme s bramborovou kaší, přelité zeleninou s ochucenou hořčicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.