Čevabčiči se zeleninovým přelivem
40 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 600gramůVepřové maso mleté
- 2lžíceHořčice plnotučná
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 2kusyPaprika sterilovaná
- 1kusMrkev kořen
- 1stroužekČesnek
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžíceSádlo škvařené
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
36 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Mleté maso osolíme, opepříme a okořeníme mletou paprikou. Ze směsi tvarujeme mokrýma rukama malé válečky, obalíme je v mouce a na pánvi vymazané částí sádla opečeme po všech stranách.
- 2Očištěnou mrkev nakrájíme na nudličky, oloupanou cibuli rozkrájíme na kolečka.
- 3V pánvi po opékání masa rozehřejeme zbylé sádlo, přidáme pokrájenou zeleninu a krátce ji orestujeme. Hořčici smícháme s nasekaným česnekem a sterilovanými kapiemi a přidáme k zelenině.
- 4Čevabčiči podáváme s bramborovou kaší, přelité zeleninou s ochucenou hořčicí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.