Čevapčiči se žampiony
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusVejce slepičí
- 600gramůMaso mleté - mix
- 200gramůŽampiony - sterilované
- 100gramůStrouhanka
- 1lžičkaHořčice plnotučná
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
949 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
89 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Mleté maso v míse osolíme a opepříme. Přidáme vejce, oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, strouhanku, okapané, jemně nakrájené žampiony a hořčici. Vše dobře promícháme.
- 2Ze směsi tvarujeme malé válečky a na rozpáleném oleji na pánvi je smažíme po všech stranách.
- 3Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.